Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da (ETH) Nisan Düşüşünü Yakalayan Göstergeden Yeni Düşüş Sinyali: 1.000 Doları Test Edebilir

Analistler, Bitcoin’den (BTC) sonra en değerli kripto para biri olan Ethereum’un (ETH) tekrar 1.000 dolar seviyesine düşmesi ihtimali üzerinde duruyor.

Piyasa uzmanları ve analistler, iş kanıtından (PoW) hisse kanıtına (PoS) geçişten önce Ethereum’un (ETH) tekrar 1000 dolara düşme ihtimali üzerinde durdu. Momentum ve trend göstergeleri göz önünde bulundurulduğunda Ethereum’un ağustos ayında başlayan düşüşünün devam edeceği düşünülüyor.

Öte yandan Ethereum opsiyonlarında, uzlaşı tarihi yakın opsiyonlarda 1.400 ila 1.600 dolar çevresinde yoğunlaşma bulunuyor ayrıca daha uzun vadeli opsiyonlarda 3.600 dolara kadar alım opsiyonu talebi görülebiliyor. Bu durum da yatırımcının, yakın vadede Ethereum için henüz yükseliş beklemediğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, Ethereum’un 50 günlük hareketli ortalamasının altına düşüşünü işaret ederek kısa vadede aşağı yönlü bir hareketin riskinin arttığını belirtti. Stockton, nisan ayından beri ilk kez haftalık stokastikte bir düşüş yaşandığını ve bu durumun önümüzdeki günlerde 1000 dolar desteğinin yeniden test edilmesinin bir işareti olabileceğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!