Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Haziran Beklentisi Artarken Kurumsallar 5 Bin Dolara Kilitlendi!

Kurumsal yatırımcılar, Ethereum’da (ETH) haziran sonu için 5 bin dolar beklentisine giriyor.

Bugün mayıs sonu opsiyonlarının vadesi doldu ve yatırımcıların Ethereum özelindeki volatilite beklentisi dikkatlerden kaçmadı. En büyük opsiyon borsası Deribit’den alınan son veriler ise haziran sonu için 5.000 dolarlık opsiyonlara artan ilgiyi gözler önüne serdi.

Özellikle haziran sonuna doğru SEC’nin spot Ethereum ETF’lerine nihai onayı vereceği ve bu ETF’lerin işleme açılacağı düşüncesi beklentilerin yükseliş yönlü seyretmesine yol açtı.

SynFutures kurucu ortağı Rachel Lin The Block’a yaptığı açıklamada, 5.000 dolar fiyat için yüklü miktarda alımlar olduğunu söyledi:

Türev verilerini incelediğimizde, eter için en yüksek açık ilginin şu anda haziran sonu için 5.000 dolarlık alım opsiyonunda olduğunu görüyoruz. Yatırımcıların yükseliş yönlü beklentisi artıyor.

Benzer bir yorumda bulunan QCP Capital analistler, Ethereum’da haziran ayı için yükseliş beklentilerinin arttığını ve yatırımcıların 4.000-5.000 dolar bandına odaklandıklarını belirtti:

Son verilerde, Haziran 2024 sonu için 4.000 ila 5.000 dolarlık Ethereum call (çağrı) opsiyonlarının büyük alıcılara sahip olduğu görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!