Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Kırmızı Alarm: Bu Destek Seviyesi Kırılırsa Yüzde 54 Düşebilir!

Son verilere göre Ethereum fiyatı, 2.250 doların altında kalıcılık sağlarsa %50’yi aşan düşüş yaşayabilir. 

Kripto para piyasasında ün kazanan analist ali_charts’ın 10 Ekim tarihinde Twitter’dan yayınladığı analizine göre Ethereum (ETH) için kritik seviyeler yakından takip ediliyor.

Analist, Ethereum’un TD Setup indikatörüne dayanan önemli bir trend çizgisi üzerinde hareket ettiğini belirtiyor. Bu indikatöre göre Ethereum kırmızı renkteki direnç çizgisini her aştığında güçlü bir boğa koşusu başlıyor.

ResimAncak, destek çizgisinin altına düşüldüğünde genellikle %53’e varan sert düzeltmeler yaşanıyor. Mevcut durumda dikkat edilmesi gereken kritik destek seviyensin 2.250 dolar olduğu belirtiliyor. Bu seviyenin kaybedilmesinin Ethereum’da önemli bir fiyat düşüşüne neden olabileceği tahmin ediliyor.

Ali’nin açıklamalarına göre Ethereum’un bu destek seviyesini koruyup koruyamayacağı piyasadaki diğer faktörlerle birlikte büyük bir merak konusu.

CoinGecko verilerine göre bugün açıklanan ABD enflasyon verisi ile Etheruem düşüşe geçti. Son 24 saatlik periyotta %2,3 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.374 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!