Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cardano’nun Üzerindeki Kara Bulutlar Kalkacak Mı: Kurucu Yorumladı!

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ağ çevresindeki olumsuz algının, başarısızlıktan değil yeni Voltaire döneminin getirilerinden kaynaklandığını vurguladı.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson 10 Ekim tarihli X paylaşımında, kurduğu ağla ilgili olumsuz düşüncelerin neden arttığını tartıştı.

Hoskinson, bu olumsuz algının artış sebebini bildiğini düşündüğünü belirtti ve bugün X’te yayınladığı uzun bir yazıyla bu duruma açıklık getirdi. Ona göre, bu durum Voltaire döneminin başlamasıyla bağlantılı:

Artık Voltaire burada olduğuna göre, yeni yönetim bu ihtiyaçları dinleyip uyum sağlama ve ekosistemi önemli ölçüde büyütmek için yeni bir yol haritası uygulama kapasitesine sahip. Daha önce ele alınamayan çok uzun bir şikayet listem var.

Cardano Yeni Fırsatlar Sunuyor

Hoskinson, Cardano etrafındaki olumsuz algının yükselmesinin ağın “başarısız olması” ile ilgili olmadığını, aksine bunun Voltaire döneminin beklenen bir sonucu olduğunu vurguladı. Cardano, 1 Eylül’de resmi olarak bu döneme girdi.

Hoskinson’a göre, Voltaire’in gelişiyle birlikte, Cardano’nun yönetişim mekanizması artık önceden ele alınması mümkün olmayan birçok konuyu çözebilir hale geldi. Bu konular arasında “birikmiş şikayetler, henüz işlenmemiş yol haritası unsurları, fonlanmamış büyüme stratejileri ve gerekli ortaklıklar yer alıyor ” ifadeleirine yer verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!