Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Neler Oluyor? İşte Son Yorumlar

Ethereum’daki kayıp sürüyor. Ocak ayına doğru 1400 dolarları yakalayan kripto para, son dönemde en çok kan kaybeden koinler arasında gösterilirken, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in konu ile ilgili yaptığı açıklama da, pek kimseyi tatmin etmişe benzemiyor. Buterin, bugün yaptığı açıklamada artık 1000x alınan sektör günlerinin geride kaldığını belirterek, şunları söyledi:

Artık ortalama düzeyde eğitimli biriyle gidip konuşursanız Blockchain kelimesiyle aşina olduklarını görürsünüz. Piyasadaki hiçbir şey artık 1000 kat büyüme yaşayamayacak.”

Bu açıklamalar, özellikle Ethereum yatırımcıları arasında olumsuz olarak yorumlanırken, bazı otoriteler Buterin’in ETH’nin yaşadığı düşüş ile ilgili olarak daha somut şeyler söyleyebileceği görüşünde fikir birliğine vardı.

Piyasadaki bazı kanılara göre, Ethereum şu an için biraz da kasıtlı olarak düşüşe uğratılıyor. Bunda da kripto para piyasasının genel durgunluğu ve ICO’ların topladıkları ETH’leri satışa çıkarması temel iki sebep olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak madalyonun öteki tarafında ise, bazı otoriteler ve analistler ETH’deki bu düşüşün normal olduğunu ve koinin bundan sonra da baş aşağı gidebileceği fikrinde birleşiyor. Ethereum’un teknolojik olarak bundan birkaç sene önceye kıyasla çok daha iyi rakipleri olduğunu belirten analistler, bundan sonra ETH’nin eski günleri mumla arayacağı fikrinde birleşmiş gibi duruyor.

Şu sıralar 200 doların dahi altına inen ve Ocak ayında yakaladığı 1435 dolarlık seviyenin neredeyse 7’de 1’ine düşen kripto para için, bakalım yakın gelecekte nasıl bir durum bizleri bekliyor olacak?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment