Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’u Ön Satıştan Alana Yatırımcıya Dikkat: Yüklü Sattı, Elinde Halen Çok Var!

Ethereum ICO katılımcısı 22 Eylül’den bu yana toplamda 40.000 ETH satışı gerçekleştirerek elindeki varlıkları azaltmaya devam ediyor.

On-chain veri ve analiz platformu Lookonchain’in Twitter paylaşımına göre bir Ethereum ICO (ilk coin arzı / ön satış) katılımcısı elindeki ETH varlıklarını satmaya devam ediyor.

TSİ dün akşam saatlerinde 14,1 milyon dolar değerinde 6.000 Ethereum satan söz konusu yatırımcı, 22 Eylül’den bu yana 101 milyon dolara tekabül eden 40 bin Ethereum’un satışını gerçekleştirdi. Balinanın yaptığı satışların ortalama fiyatı ise 2.525 dolar oldu.

ICO fiyatının 0,3 dolar olduğu göz önüne alındığında yatırımcının elinde yer alan Ethereumların neredeyse tamamı kar olarak hesaplanıyor. Mevcut durumda ICO yatırımcısının halen 238 milyon dolar değerinde 99.500 Ethereum’u bulunuyor.

İki yıl boyunca hiçbir işlem yapmayan uzun vadeli bir Ethereum balinası, geçtiğimiz son bir hafta içerisinde yeniden aktif hale gelip satış yapmaya başlamıştı. Balinaların bu hamlesi kripto para piyasasını tedirgin ediyor.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, son 24 saatlik periyotta %1,1 düşüş yaşadı ve yazım esnasında 2.410 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!