Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’un Beklenmeyen Yükselişinin Sebebi Belli Oldu

Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum, sonunda ralliyi devralmış gibi gözüküyor. Ethereum fiyatı son 24 saat içerisinde %15’e yakın artış elde ederek ETH/USD işlem çiftinin 276 dolar seviyelerine çıkmasını sağladı.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in de 9.610 dolara kadar yükseldiği 23 Temmuz tarihinde tam anlamıyla “büyüklerin rallisi” başladı gibi gözüküyor. Bitcoin %3 yükseliş elde ederken asıl hareketin Ethereum’da olması, daha önceki aylardaki rallinin bir benzerinin yaşandığını gösteriyor.

700.000 Ethereum Transfer Edildi

Ethereum fiyatında böylesine ani bir yükselişin temel sebebi ise balinalar olabilir. Ethereum fiyatı 250 doların altındayken balinaların toplamda 700.000 Ethereum transfer ettiği görülüyor. Bu da balinaların ortak bir hamlede bulunduğuna işaret etmekte.

Top 100 Ethereum balinası tarafından son 3 günde gerçekleştirilen bu transferler aslında yükselişin habercisiydi. Toplamda 182 milyon dolarlık ETH transferi yapıldı ve mevcut yükseliş balinaların servetlerine servet katmasını sağladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment