Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Syscoin (SYS) Binance Haberinden Sonra Uçuşa Geçti

Kripto para devi Binance bugün öğleden sonra Syscoin takipçilerini sevindirecek bir duyuru yayınladı.

Binance’in bugün kendi blogu üzerinden yayınladığı duyuruya göre şirket bundan böyle Blockchain Foundry ile işbirliği yapmaya başlayacak. Bu işbirliğinin amacı Binance’in kendi sabitkoini olan BUSD’yi Syscoin ağında da kullanılabilir hale getirmek olacak.

Nasıl Kullanılacak?

Binance bundan böyle Syscoin Ethereum Bridge teknolojisini kullanarak Syscoin ağında da faaliyet gösterebilecek. Bir DeFi ürünü olan Syscoin Ethereum Bridge teknolojisi kullanıcıların Syscoin ve Ethereum ağları arasında sorunsuz şekilde geçiş yapmalarını sağlıyor.

Bu kullanıcılar bundan böyle bu iki ağ arasında geçiş yaparken Binance’in kendi sabitkoinini de kullanabilecekler. Binance’in yayınladığı duyuruya göre bu, söz konusu işlemlerin çok daha hızlı ve ucuz bir şekilde tamamlanması anlamına geliyor. Blockchain Foundry’nin bu yeni işbirliği hakkında yayınladığı açıklama şu şekilde:

“Ethereum ağındaki sabitkoinler ağda tıkanıklığa yol açabiliyorlar. Bu tıkanıklıklar yüzünden hem işlem ücretleri artıyor hem de işlem hızı düşüyor. (Syscoin Ethereum Bridge) gibi köprüler kullanan ERC-20 tabanlı sabitkoin projeleri bu sayede işlem maliyetini düşürüp işlem hızını artırabiliyorlar. Ethereum ve Syscoin ağlarındaki işlem ücretlerini kıyaslayacak olursak; Syscoin kullanıcılarının ERC-20 projeleri sayesinde toplamda binlerce dolar tasarruf edebileceklerini söyleyebiliriz.”

Fiyat Uçuşa Geçti

Binance, Coinbase gibi büyük borsalar tarafından yapılan bu tarz duyurular kripto para fiyatlarını kısa süreliğine de olsa harekete geçirebiliyor. Syscoin (SYS) fiyatında da tam olarak bu yaşanıyor.

Coingecko verilerine baktığımızda Binance haberinin SYS fiyatı üstündeki etkisini bariz bir şekilde görebiliyoruz. Bundan bir saat öncesine kadar 0.101 dolar seviyesinde olan SYS fiyatı şu anda yüzde 30’dan fazla artmış ve 0.138 dolar seviyesine gelmiş durumda.

24 saatlik Syscoin grafiği
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment