Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro Analisti, Cardano’yu Övdü

Trading platformuna Cardano’yu ekleyen eToro, koin ile ilgili bir analiz raporu yayınladı. eToro’nun yaptığı bu analiz, gerek Cardano özelinde gerekse de kripto para sektörüne firmanın olumlu düşüncülerini yansıtıyor. Yapılan analizde şu ifadeler kullanıldı:

”Cardano, yol haritası konusunda halen erken dönemde olsa da, eToro olarak gördüğümüz en iyi Blockchain projelerinden birinin Cardano olduğunu söyleyebiliriz. Çok iyi araştırılmış ve yapılmış bir proje olduğunu düşünüyoruz.”

eToro’nun analizi, Cardano’nun çok doğru yolda olduğunu ifade etse de, bununla birlikte şirketin yol haritasındaki bazı şeylerin tamamlanmadığını da ifade ediyor. Analize göre, IOHK’nın yaptığı ve Blockchainlerin interneti olmasını amaçladığı proje, şu anda çok ciddi bir şekilde umut vaad ediyor.

Şu anda yol haritasının tamamlanması konusunda eksikliklerin bulunduğu belirtilen analizde buna karşın koinin vaad ettiği ciddi potansiyel sayesinde, bazı eksikliklerin göz ardı edilmesinin şimdilik mümkün olduğuna da vurgu yapılıyor.

Mainnet açılışı ve akıllı kontrat testnetlerinin kullanıma girmesi gibi önemli noktaları tamamlayan ekip, buna karşın örneğin delegasyon sistemi, çok hesaplı cüzdan gibi diğer özellikler, şu anda tam olarak kullanıma girmiş değil.

eToro, tüm bunlara rağmen bu hedeflerin hepsinin gerçekleşeceğine inandığını belirtiyor. Firmanın, yatırımcıları ve Cardano topluluğunu sürekli olarak gelişmelerden haberdar ettiği de göz önüne alınırsa, eToro’ya göre umutlu olmak için birçok neden zaten mevcut.

Koine yatırım yapılıp yapılmayacağı noktasında ise eToro; şu anda yeni ve toy bir proje olan Cardano’nun bundan dolayı spekülatif hareketlere maruz kalabileceği konusunda da yatırımcıları uyarmayı ihmal etmiyor. Yapılan analizde, şu ifadeler kullanılıyor:

”Proje, her şeye rağmen halen çok genç ve erken dönemde sayılabilir. Yol haritasına bakılırsa işleri daha uzun ancak projenin potansiyeli çok çok yüksek. Bu noktada kısa vadeli hareketlerin, spekülasyon sonrası oluşacağının bilinmesi de faydalı olacaktır.”

Cardano ile ilgili yapılan analiz, şu cümleler ile son buluyor:

”Eğer uzun ve bir o kadar da hedefi yüksek tutan yol haritası, başarıyla takip edilirse Cardano, çok başarılı bir proje olabilir, bu yönde çok büyük potansiyeli var.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment