Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro CEO’su: 100 Milyon Kullanıcıya Sahip BitTorrent ICO’su Akıllıca, Yatırım Yapabilirim

2018 yılı kesinlikle ICO projeleri için çok zor bir yol olarak geçti ve sonlandı. Bir zamanların en popüler fon toplama yöntemi, aradaki çürük yumurtaların sağlam yumurta sayısını geçmesi nedeniyle birçok regülatör ve yatırımcı tarafından korkuyla bakılan bir sektör haline geldi.

Ancak yine de, devasa alım satım firmalarından birisi yeni bir ICO projesinden övgüyle bahsedince, projeyi incelemekte kesinlikle fayda olabilir. Görünüşe göre 100 milyon kullanıcıya sahip BitTorrent’in ICO’su da tam olarak bunu ifade etmekte.

Tron Foundation 2018 yılının ortalarında BitTorrent’i satın aldığını duyurmuş ve daha sonra yakın tarihte BTT isimli token projesi paylaşılmıştı. Yapılan resmi açıklamaya göre BitTorrent ağı kullanan içerik üreticilerine ve dosya ”seedleyenlere” BTT isimli kendi tokenini dağıtacak ve isteyenler BitTorrent indirme hızını bu tokenler ile arttırabilecek.

Tron ağı tabanlı TRC-10 olarak piyasaya çıkacak olan BitTorrent, eToro CEO’su Yoni Assia’nın da dikkatini çekti.


BitTorrent’in Binance ile ortaklık yaptığını da belirten CEO, bunun TRX tarafından yapılmış akıllıca bir hamle olduğunu ve kendisine hiçbir ICO projesine yatırım yapmayacağına dair söz vermesine rağmen, bunun ”ilgi çekici” olduğunu vurguladı.

Proje kesinlikle birçok çevreden övgü almakta.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment