Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro CEO’su: Bu Problem Çözülürse Bitcoin Kabulü Artacaktır!

Kripto para piyasası şu sıralar tamamıyla yeşil bir görüntü çizmekte ve Nisan ayından beri başlayan trend devam etmekte. Lider kripto para birimi Bitcoin çok yakın bir zamanda 8.500 dolar seviyesini aştı ve şu an piyasadaki genel görüş yükselişin 10.000 dolara kadar gideceği yönünde.

Fiyat yükselişi ne kadar olumlu bir haber olursa olsun, kripto para birimlerinin başarıya ulaşması için asıl elde edilmesi gereken unsur olabildiğince çok kişi tarafından kullanım görmek ve dünya çapında kabul elde etmek. Tabii ki bu da kripto para birimlerinin aktif olarak günlü hayatta kullanımı olmadan mümkün olmayacaktır.

Ünlü finans kuruluşu eToro’nun CEO’su ve kurucu ortağı Yoni Assia da yakın zamanda yaptığı bir açıklamada bu soruna parmak bastı ve Crypto Potato ile yaptığı röportajda kripto para birimlerinin kabulünün neden çok hızlı ilerlemediğini açıkladı.

Assia’ya göre Bitcoin ile diğer kripto para birimlerini toplu kabule götürecek olan temel etmen ”işe yarar bir şey elde etme” konusu. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların Bitcoin ile yapacak çok az şeyinin olduğunu ifade eden Assia, bunu ya değer saklama aracı olarak tutabileceklerini ya da eşler arası ağda işlem yapmak için kullanabileceklerini ifade etti.

Kendisinin de Bitcoin’i ilk kullandığı olayın bulduğu geliştiricilere ödeme yapmak olduğunu belirten Assia, BTC kullanılabilecek opsiyonların artmasının, genel olarak BTC’yi ana akım kitlelere yayacağını vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment