Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro, Kendi Kredi Kartını Çıkarma Planları Yapıyor

Kripto para sektörüne de hizmet veren ve sektörün oldukça bilinen uygulamaları arasında yer alan eToro, kendi kredi kartını çıkarmak için çalışmalara başladı.

Dünya üzerinde yer alan birçok hisse senedine ek olarak, önde gelen kripto paraların da alınıp satılabildiği trading platformunun CEO’su Yoni Assia, Globe’dan Roy Katsiri’ye konuştu ve bu planlar hakkında bilgi verdi.

Assia, geçtiğimiz dönemde çıkan eToro kendi kredi kartını çıkarma hazırlıkları yapıyor haberlerinin gerçeği yansıttığını ifade ederken, bu kartın sundukları hizmet portföyünü genişleteceğini düşündüğünü belirtti.

Şu anda 12 milyon kullanıcıya sahip olan platformun CEO’su şöyle konuştu:

”Bu çıkarmayı planladığımız kredi kartı, dünyada 100’den fazla ülkedeki kullanıcılarımıza verdiğimiz hizmeti, bir üst seviyeye çıkaracak bir ürün olacak. Bu sayede, onlar fonlarını daha kolay ve zahmetsiz bir şekilde harcama şansını elde edecekler.”

Şu anda dünyanın dört bir yanında hizmet veren firma, geçen yıl da Amerika’da kullanıma girmişti. Assia, ilk olarak kripto para alım satımı yapabilen Amerikan vatandaşlarına sunulacak hizmetin kapsamının da, gelecek dönemde artacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment