Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’ye 10 Milyon Dolarlık Bitcoin Gönderildi

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde oldukça hareketliydi. Piyasanın hareketli olduğu bu günlerde kripto para yatırımcıları da piyasadaki değişikliklere uyum sağlamaya çalışıyorlar.

Whale Alert tarafından paylaşılan bilgilere göre bundan birkaç saat önce piyasada oldukça ilgi çekici bir işlem yapıldı. Bir yatırımcı, Binance’ten Huobi’ye yüklü miktarda Bitcoin aktardı.

10 Milyon Dolarlık İşlem

Bitcoin geçtiğimiz birkaç gün içerisinde birkaç yüz dolarlık bir artış yaşadı ve 8 bin 500 dolar barajını aşmayı başardı. Ancak bu süreç içerisinde Bitcoin SV, Bitcoin’den çok daha iyi bir performans sergiledi.

Bundan yalnızca bir hafta önce 100 dolar seviyesinde dolanan Bitcoin SV, an itibarıyla 300 dolar seviyesini aşmış durumda.

Peki bunun, bahsi geçen 10 milyon dolarlık Bitcoin işlemiyle ne alakası var? Bu işlem Bitcoin SV ile alakalı olabilir. Çünkü bazı kripto para takipçileri bu yatırımcının (her kimse) Bitcoin SV almaya çalıştığını iddia ediyorlar.

Kimliği bilinmeyen bu yatırımcı birkaç saat önce Binance’ten Huobi’ye 10 milyon dolarlık BTC gönderdi. Kripto para takipçileri bu işlemi gördükten sonra tek bir soru sordular: Huobi’de olup da Binance’te olmayan hangi koin var? Bu sorunun cevabı Bitcoin SV.

Bunu fark eden kripto para takipçileri, bu yatırımcının Binance’ten Huobi’ye para aktarmasının Bitcoin SV ile alakalı olduğunu öne sürmeye başladılar. Eğer ortada gerçekten böyle bir bağlantı varsa bu, Bitcoin SV fiyatının yeniden yükselişe geçmesine yol açabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment