Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro, Kripto Listelemelerine Devam Ediyor: Zcash de Eklendi!

İsrail merkezli en ünlü yatırım platformlarından birisi olan ve kripto para piyasalarının da çok yakından bildiği bir kurum olma hüviyetini taşıyan eToro, kripto para listelemelerine devam ediyor.

Platformdan yapılan açıklamada, son olarak gizlilik odaklı kripto para Zcash’in (ZEC) platforma eklendiği ifade edilirken, bu hamle ile eToro’nun kripto para portföyü de genişlemiş oldu.

Geçtiğimiz ay, Cebelitarık finansal hizmetler kurumu tarafından şirketin kripto para iştiraki eToroX’e lisans verilirken, bu gelişme şirkette büyük sevince yol açmıştı.

Platforma yeni eklenen zcash’e ek olarak eToro müşterileri Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, XRP, Litecoin, Ethereum Classic, Dash, Stellar, NEO, EOS, Cardano, IOTA ve BNB kripto paralarının alım satım işlemlerini de platform üzerinden gerçekleştirebiliyor. Bu son ekleme ile, eToro’nun bünyesinde listelenen ve desteklenen kripto paraların sayısı da 14’e çıkmış oldu.

Diğer borsaların aksine, müşterilerin ürünlerini ‘gerçekten’ satın almasına aracılık eden platform; kripto para ürünlerinin koruma ve güvenli depolanmasını da kendisi sağlıyor ve bunu garanti ediyor.

Tabii ki, eToro kadar bu haber Zcash için de büyük bir önem taşıyor. 2016 yılında hayatımıza giren gizlilik odaklı kripto para, para transferlerinin tamamen özel bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Koine, bu yönüyle ciddi bir talep var bu da zaten fiyatlarda açıkça görülüyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda listede 21. sırada yer alan Zcash, 53,68 dolardan kendisine alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment