Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EXEN Coin Fiyatı Bu Gelişmelerle İkiye Katlandı

Bitexen Teknoloji tarafından geliştirilen EXEN Coin, bir ay içerisinde 10 liradan 20 liraya kadar yükseldi ve fiyatını ikiye katladı. Boğa piyasasına eşlik eden EXEN Coin bu zaman dilimi içerisinde son altı ayın hacim rekorunu kırdı.

Kripto para piyasasının toplam değeri 30 günde 680 milyar dolardan 1 trilyon dolara çıktı. Bitexen ekibinin geliştirdiği EXEN Coin piyasadaki bu büyüme sırasında değerini ikiye katladı.

10 liradan 20 liraya kadar çıktı

Bitexen’in kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıttığı token, 24 Aralık tarihinde 10 lira gibi bir fiyata sahipti. Bu sayı 19 Ocak tarihine gelindiğinde 19.90 liranın üstüne kadar çıktı. Aralık ayının başından beri büyüyen EXEN hacmi, 17 Ocak tarihinde altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

bitexen-exen-coin-token-kripto-para
Bir aylık EXEN Coin grafiği, Kaynak

Yeni yılda kullanıcılara 5 EXEN dağıttı

Bitexen 2020’nin son haftasında düzenlediği yeni yıl kampanyası ile kullanıcılarına 5’er adet EXEN dağıttı. Platformun eski ve yeni kullanıcıları, hesaplarını onaylattıktan sonra hediyelerini almaya başladılar. Kampanyanın düzenlediği tarihte 50 lira gibi bir değeri bulunan bu tokenlar, fiyatın yükselmesi ile 100 lira oldu.

2018 yılında kurulan şirketin bu hamlesi EXEN Coin’e duyulan ilgiyi artırdı. Google Trends verileri, ‘Exen Coin’in Haziran 2020’den bu yana hiç olmadığı kadar popüler olduğunu gösteriyor.

EXEN Coin’e genel bakış

ERC-20 uyumlu bir token olan EXEN Coin’in 15 milyon gibi kısıtlı bir arzı bulunmaktadır. Bunun geliştiricisi olan Bitexen üretim sırasında herhangi bir şekilde token satışı yapmamış, geliştirici ekibine pay ayırmamıştır. EXEN Coin bir sadakat projesi olarak tasarlanmış ve kayıt yaptırma, yarışma, kampanya yollarıyla dağıtılmıştır.

EXEN Coin kullanıcıları onu alım-satım yapmanın yanı sıra işlem komisyonlarından tasarruf etmek için kullanabilirler. Bitexen EXEN Coin ile ödenen işlem ücretlerinin yüzde 100’ünü, farklı şekilde ödenen ücretlerin ise yüzde 50’sini geri alım yapmak için kullanır. Şirket izlediği bu yöntemle şimdiye dek 770 bin 709 adet token yaktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!