Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Exenpay Dünyaya Açılıyor: Global Listelemeler ve Exenpay Kart Geliyor!

Türkiye’nin finansal hedefleri doğrultusunda ürünler geliştirilen yeni nesil dijital cüzdanı ExenPay’in Avrupa iştiraki, dünyanın en büyük FinTech etkinliklerinden biri olan Money20/20’ye katılıyor.

ExenPay’in Avrupa iştiraki ExenPay Europe, kendi teknolojisini tüm dünyaya tanıtmak amacıyla yarın Amsterdam’da başlayacak ve 3 gün sürecek en büyük FinTech etkinliklerinden Money20/20’de yer alıyor. ExenPay, etkinlikteki standıyla birlikte tanıtımlar yaparak yeni şirketi ExenPay Europe’un global piyasadaki hedeflerinden bahsedecek.

Avrupa odaklı yeni şirketin etkinliğe katılım amacının global piyasadaki pazar payını yükseltmek olduğu belirtiliyor.

XNP için yeni izahname

Öte yandan ExenPay bu kapsamda, yerel token’ı XNP için yeni planlarını barındıran izahnamesini duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’deki düzenlemelere uyum sağlamak adına önceliğini Türk Lirası ile güvenli ve rahat bir ödeme sistemi kurmak üzerine yoğunlaştıran ExenPay, Avrupa hamlesiyle birlikte bölgede ayrı bir tüzel işletme kurarak operasyonlarını genişletmek adına stratejik bir karar aldı

Finansal işlemlerin güvenli, uygun ve herkes için kapsayıcı olduğu, sınırları ve geleneksel sınırlamaları aşan bir gelecek kurmayı planlayan şirket, yeni token izahnamesi kapsamında arzını 2,76 milyondan 15 milyona yükseltti.

Bu arz artırma sürecinde yatırımcısını da düşünen ExenPay, bugün alınacak snapshotlar ile birlikte mevcut yatırımcılarına 1:1 oranında airdrop yapacak ve bunların dağıtımına 3 Temmuz tarihinde başlayacak. Yaklaşık 7,3 milyon token’ı da mevcut fiyatın yaklaşık %50 aşağısında ön satışa çıkaran ExenPay, ilgili fiyatın altında kripto paranın fiyatının bulunmaması için gerekli çabayı harcayacağını belirtti.

Mobil hizmetlerini 4 madde olarak özetleyen ExenPay, bunları Düşük Ücret, Düşük Volatilite ve Düşük Risk, Kullanıcı Dostu ve Geliştirici Dostu olarak tanımladı.

Yol haritasında dikkat çeken başlıklar

XNP’nin yeni izahnamesiyle birlikte yeni borsa listelemeleri de geleceği duyuruldu. Mevcut durumda yalnızca Bitexen ve Bitexen Global’de alınıp-satılabilen kripto paranın, bu yıl 2 yeni borsa da daha listelenmesi planlanıyor.

Öte yandan ExenPay içerisinde Swap (takas) çözümü, Avrupa özelinde ExenPay kart, Hediye kartı hizmeti, teminat takası, multichain (çoklu zincir) başlangıcı, kazan ve stake etme hizmetleri ve borç-alma verme hizmeti gibi başlıklar dikkat çekiyor.

Exenpay satın almak için buradan üye olabilir ve hemen işlemlere başlayabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!