Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Faketoshi’ Craig Wright’a Göre, Alt Koinleri Zor Günler Bekliyor

Kendisini uzunca bir süredir Satoshi Nakomoto olarak ilan eden ve enteresan kişilik yapısı ile sürekli tartışmaların odağında yer almayı başaran nChain kurucusu ve Bitcoin Cash SV’nin ‘tanıtım yüzü’ Craig Wright, alt koinleri çok zor günlerin beklediğini ifade etti.

‘Faketoshi’ olarak da bilinen Wright, Twitter hesabından attığı tweette, Haziran 2020’den itibaren birçok alt koinin piyasadan yok olmaya başlayacağını ve bu koinlerin başındaki isimlerin de birer birer projeleri bırakacağını ifade ederken; hatta bu projelerin başındaki isimlerden bazılarının hapsi boylayacağını iddia etti.

Wright, şöyle konuştu:

”Önümüzdeki 18 ay içerisinde alt koinler çok zor günler yaşayacak. Bunların ‘merkezi olmayan’ liderleri birer birer kaçacak ya da finansal dolandırıcılık ve ilgili suçlardan hüküm giyip hapsi boylayacak.”

Wright, sözlerine şöyle devam etti:

”Zcash ya da Monero gibi kripto paralar da vergiler işin içine girince çok zorlu günler yaşayacak. Çünkü otoriteler, bu koinler gibi sözüm ona gizli olanların gönderimlerini dahi takip edebiliyorlar.”

Wright’ın ön görüsünün gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini ise zaman gösterecek ancak; her ne kadar tartışmalı bir karakter olsa da, söylenen bazı şeyler yanlış değil. Özellikle projelerin büyük bir kısmının hiçbir kullanım vaadi olmaması ve birçoğunun atıl durumda bulunması, zaten bugünlerde gelecek vaad eden projeler için de çok ciddi bir sorun.

Bu arada basın saatine göre Bitcoin Cash SV ise, son günlerde ilk 10’daki yerini BNB’ye kaptırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment