Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fantom (FTM) Son 24 Saatte Yüzde 20 Değer Kazandı: İşte Yükselişin Arkasındaki Neden

Akıllı sözleşmeler için güvenli bir sanal makine sunan blockchain platformu Fantom (FTM), son 24 saatlik periyotta %20’ye yakın değer kazandı.

Bitcoin bugün yatay seyrederken bazı kripto para birimleri, ayrışarak değer kazandı. Blockchain platformu Fantom, bugün %20’ye yakın artış yaşadı. Ünlü geliştirici Andre Cronje, 1.5 yıl gibi bir süre sonunda Twitter’da tekrardan aktif oldu ve “.ftm.” alan adına sahip bir takma ad kullandı.

Ayrıca Linkedin profilinde ünlü geliştiricinin, Fantom Vakfı Başkan Yardımcısı olduğu görünüyor.

Bu haberlerin FTM yükselişinde önemli gelişmeler olduğu düşünülüyor. Andre Cronje’nin “ortadan kaybolduğu” dönemde FTM, yaklaşık 3,6 milyar dolar piyasa değerinde kayıp yaşadı.

CoinGecko verilerine göre en değerli 71. kripto para birimi olan FTM, bugünkü yükselişine rağmen en yüksek seviyesinin %92,4 aşağısında 0,2651 dolardan işlem görüyor.

Hem 100 hem de 200 günlük hareketli ortalamasının altında seyreden FTM, 100 günlük hareketli ortalamasından tepki almış gibi görünüyor. Bu seviyeyi geçmesi durumunda FTM, 0,312 dolar seviyelerine kadar hızlı bir yükseliş performansı gösterebilir.

0,312 dolar seviyesinin de üstünde kalıcılık sağlaması durumunda FTM’in, 0,43 dolarlara kadar yükseliş yaşayabileceği düşünülüyor.

  • İçerikte yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!