Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenerbahçe’nin Taraftar Tokenının Detayları Belli Oldu

İstanbul merkezli kripto para borsası Paribu, perşembe günü yaptığı açıklamada Fenerbahçe SK için geliştirilmiş Fenerbahçe Token adlı taraftar tokenı için 9 Ağustos 2021 saat 09:00 itibarıyla alım talebinde bulunulabileceğini açıkladı.

Fenerbahçe ve Paribu iş birliğiyle geliştirilen Fenerbahçe Token’ın sahipleri, sezon boyunca kendilerine tanınmış çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı yakalayacak.

Fenerbahçe Coin nereden, nasıl, ne zaman alınır?

  • Fenerbahçe Token’ın ön satışları 9 Ağustos’ta 09:00 başlayıp, 12 Ağustos günü saat 18:00’e kadar devam edecek. Ön satış sırasında token alanlar, bunu ancak 15 Mayıs 2022’de satmaya başlayabilecekler.

  • Ön satış talebinde bulunmak isteyenlerin önce Paribu’ya üye olması gerekecek. Talep işlemi tamamlandığında, talepte yer verilmiş işlem tutarına o tutar başka işlemlerde kullanılmayacak şekilde bloke getirilecek. Alınan tokenların 13 Ağustos günü 00:00 itibarıyla hesaplara aktarılacağı belirtildi.

  • Paribu’daki Fenerbahçe Token/Türk lirası tahtası, ön satış tamamlandıktan sonra 13 Ağustos’ta açılacak.

Ne işe yarar, ne amaçla kullanılır?

  • Fenerbahçe Token, Ethereum blockchaininde ERC-20 standartında üretilmiş bir tokendır.

  • Fenerbahçe Teken sahipleri kulüp tarafından açılacak anketlerde oy kullanma, kulüp sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi ile tanışma ve özel olarak kurgulanmış stat/tesis turlarına katılma fırsatı bulacak.

  • Bu tokenlar, Paribu’daki para çekme işlemleri açıldıktan sonra ERC-20 standardını destekleyen cüzdanlara aktarılabilecek.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!