Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fenomen Analist Açıkladı: İşte Ayı Piyasasında Yatırım Yapmak İçin En İyi 5 Altcoin!

Popüler kripto para analisti Coin Bureau, kripto para piyasasının içinde bulunduğu durgunluk döneminde yatırım yapılabilecek en iyi 5 altcoin’i açıkladı. 

Popüler analist Coin Bureau 26 Aralık tarihinde Altcoin Daily’e verdiği röportajda, halihazırda durgun seyreden kripto para piyasasında yatırım yapmak için en iyi bulduğu 5 altcoin‘i sıraladı. Fiyat hareketlerinin durgun seyrettiği dönemlerin iyi projeleri seçmek için büyük fırsatlar yarattığını iddia eden analist, yatırım için en iyi bulduğu 5 altcoin arasında Cosmos (ATOM) ve Algorand’ı (ALGO) favorileri olarak gösterdi.

Coin Bureau, ilk favorisi ATOM’un teknolojisini çok beğendiğini ve arkasındaki geliştirici ekibe güvendiğini belirtti. Ayrıca staking ödüllerinin tatmin edici ölçüde olduğuna dikkat çeken analist, mevcut piyasada ATOM stake etmenin oldukça avantajlı bir yatırım stratejisi olduğunu dile getirdi.

Analistin bir sonraki favorisi ise Ethereum’un (ETH) rakibi olarak görülen ALGO oldu. ALGO’nun durgunluk döneminde geliştirmelerine hız kazandırarak kendisini bir sonraki boğa piyasası için güçlü  konuma getirdiğine dikkat çeken analist şu ifadelerde bulundu:

Algorand’ın güçlü bir potansiyeli ve başarılı olma şansı olan bir ağ olduğunu düşünüyorum. ALGO ekosistemine bakıldığında birçok ilginç ve başarılı proje görebilirsiniz. ALGO’nun arkasında pek çok yenilik ve güçlü bir topluluğun olduğunu düşünüyorum dedi.

Öte yandan üçüncü ve dördüncü sıraya Arweave (AR) ve JUNO’yu (JUNO) yerleştiren analistin önerdiği son proje ise merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu Aave’nin (AAVE) yerel token’ı oldu. Coin Bureau, AAVE’yi köklü ve sağlam bir finans projesi olarak tanımlarken ayı piyasasından sağ çıkacağına ve bir sonraki boğa piyasasında büyük başarılar elde eden projelerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda ATOM 9,29 dolardan, ALGO 0,169 dolardan, JUNO 1,20 dolardan, AAVE 57,27 dolardan ve AR ise 6,56 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!