Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fidelity’nin Kripto Para Platformu Artık Son Testleri Yapıyor!

Amerikan finansal hizmetler şirketi Fidelity, kripto para tradingi ve güvenli depolama hizmetleri içeren platformun, şu anda son testleri yapma aşamasında olduğunu duyurdu. Medium aracılığı ile yayınlanan bir blog yazısında, firmanın şu anda seçilmiş ufak çapta bir yatırımcı grubuna hizmet verdiği belirtilirken, eş zamanlı olarak da alt yapı çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Yazıda, şu ifadelere yer verildi:

”Şu anki müşterilerimiz, son testler ve ince ayarlar dönemi için bizim için çok önemli. Bu noktada daha iyi çalışarak, onların da geri bildirimini işin içine katmak ve daha fazla sayıdaki yatırımcıya en kaliteli hizmeti götürmek istiyoruz.”

İlk olarak geride bıraktığımız yılın ekim ayında yaptığı bir açıklama ile bu platformun sinyallerini veren Fidelity, daha sonra da bu platformu geliştirmeye başlamıştı. Amerika’nın ve dünyanın en büyük finansal hizmet şirketlerinden birisi olan Fidelity gibi dev bir firmanın kripto para piyasası ile ilgili bu denli çalışmalar yapması da, Bitcoin ve kripto para yatırımcılarını heyecanlandırıyor.

Geleneksel finans sisteminin en büyük gerekliliklerinden birisi olan güvenli depolama hizmetleri, kripto para piyasalarına kurumsal yatırımcının gelmesi için de çok kritik bir nokta olarak karşımıza çıkıyor. Bunu Fidelity gibi dev bir şirketin yapacak olması da, sektöre olan güvenin ne kadar fazla olduğunu ve ondan da öte, bu sektörün ne kadar potansiyel vaad ettiğinin açık bir kanıtı olarak gösteriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment