Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finans Gurusundan Ripple İçin Büyük Yükseliş Tahmini: Fırsatı Kaçırma!

Finans gurusu Matthew Dixon, Ripple’da (XRP) %20’ye yakın bir geri çekilmeden sonra %60’ın üzerinde değer artışı beklediğini belirtti.

Yapay zeka destekli kripto derecelendirme platformu Evai’nin CEO’su Dixon 23 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 4 saatlik XRP grafiği üzerindeki Elliot Dalgası kurulumuna dikkat çekti.

Resim

CEO, Ripple’ın yakın zamanda kısa bir süreliğine yükseliş hareketine devam ettikten sonra 0,3812 dolar seviyesine kadar %20’ye yakın bir geri çekilme yaşayacağını dile getirdi. Ancak XRP’nin geri çekilme sonrasında dalga prensibine göre 0,6 dolar seviyesini aşacağını belirten Dixon, %60’ın üzerinde bir yükseliş performansına işaret etti. CEO ayrıca “fırsatı kaçırmayın” ifadelerine yer verdi.

Elliot dalga prensibi yatırımcı davranışlarının ortak davranış kalıpları oluşturmak üzere küme psikolojisi ile güdülendiğini ve bu güdülenme kapsamında fiyatın doğal olarak dalgalandığını temel alan bir analiz teorisidir.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %1,9 değer kaybeden XRP, son 24 saat içerisinde %1,2 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,455 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!