Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finans Uzmanı: Bitcoin Henüz Tam Anlamıyla Dibi Görmedi

Finans uzmanlarından Alex Sunnarborg, Bitcoin‘in henüz tam anlamıyla “dibi görmemiş” olabileceğini düşünüyor.

Tetras Capital’ın yönetici ortaklığını yapan finans uzmanlarından Alex Sunnarborg kısa süre önce Forbes’a konuştu. Sunnarborg, kripto para piyasasının günümüzdeki ve ilerideki durumlarına ilişkin yaptığı yorumlarda Bitcoin fiyatının henüz tam anlamıyla dibi görmemiş olabileceğinden bahsetti.

Bitcoin’in dibi görme sürecinin neredeyse bitmek üzere olduğunu ancak henüz tam anlamıyla bitmediğini söyleyen Sunnarborg, bu sürecin bitmesiyle birlikte fiyatın yükselmeye başlayacağını düşünüyor:

“Bu sürecin henüz bittiğini düşünmüyorum, hatta bu sürecin ne zaman bittiğini anlamak bile çok zor. Ama şöyle düşünebiliriz; eğer piyasadaki tüm kötü haberler mazide kalmışsa artık dibi görmüşüzdür. Piyasa o noktada daha fazla düşemeyeceği için yükselişe geçer. O aşamada artık olumsuz şeylerden bahsedemezsiniz çünkü zaten tüm olumsuzluklar gelip geçmiştir.”

Sunnarborg, Bitcoin’in henüz bu süreci tam anlamıyla tamamlamadığını düşünüyor. Sunnarborg’a göre Bitcoin her ne kadar çoğu “olumsuzluğu” atlatmış olsa da piyasada hala yasal belirsizlikler, bekleyen ETF başvuruları gibi şeyler var ve tüm bunlar Bitcoin’in daha ağır bir darbe almasına yol açabilirler.

Sunnarborg, ABD’deki Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu’nun sektördeki belirsizlikleri bir an önce açıklığa kavuşturmasını öneriyor. Sunnarborg ayrıca SEC’in sektördeki dolandırıcıları ve sahtekarları bir an önce ortadan kaldırması gerektiğini düşünüyor:

“SEC’in bu süreci hızlıca tamamlamasını isterdim. Şu anda sektörün en büyük problemlerinden birisi ortada çok fazla dolandırıcının olması ve bu dolandırıcıların kendi ICO’larını düzenlemeleri.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment