Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Finansal Veri Terminali Matriks Kripto Para Sektörüne Giriyor

Bireysel ve kurumsal yatırımcı için veri dağıtım, emir araçları ve analiz çözüm ürünleri üreten Matriks Bilgi Dağıtım A.Ş kripto para sektörüne gireceğini duyurdu.

Matriks’in 23 Ağustos tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu (KAP)’ta yayınladığı duyuruda, kripto para sektörüne yönelik çözümler üretmeye karar verildiğini açıkladı.

Yapılan duyuruda, finansal piyasalarda yatırımcı ve kuruluşların dijital varlıkların alım satımlarında ihtiyaç duyabileceği altyapı, işlem platformu ve analiz araçları üzerine gerekli yazılım ve çözümlerin üretilmesine karar verildiği açıklandı. Şirket, ilk hedefinin kripto paralara yönelik bir işlem platformu oluşturmak olduğunu da belirtti.

Şirket, 19 yıldır Türkiye’de finansal bilgi dağıtımı konusunda çözümler üretiyor. Matriks’in bireysel ve kurumsal yatırımcılara yönelik toplamda 33 ürünü bulunuyor. Ürünleri arasında algoritmik ticaret robotlarının entegre çalışabildiği işlem terminalleri, özel indikatörler ve birçok özel çözüm yer alıyor. 2021 yılının Nisan ayında 22,50 TL’den halka arz edilen Matriks, şu anda 69,95 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!