Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flare Networks CEO’su Mainnet İçin Tarih Verdi

Flare Network (FLR) CEO’su Hugo Philion, Real Vision organizasyonundaki programa katıldı. Flare Network mainnet’i için Mayıs 2021 tarihine işaret eden Philion, projenin yapısına dair bazı bilgiler paylaştı. CEO’nun vurguladığı mesajlardan biri “Biz menkul kıymet değiliz.” oldu.

XRP kullanıcılarına düzenlediği airdrop ile gündeme düşen Flare Network’ün önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kullanıma açılması bekleniyor. Flare Network CEO’su Hugo Philion, platform kullanıma açılmadan önce bazı soru işaretlerini yanıtlayıp projenin vizyonuna dair bilgiler paylaştı.

Mainnet için Mayıs 2021’e işaret etti

Flare Network Ether, XRP, Litecoin gibi farklı dijital varlıkların bir araya gelebileceği bir ekosistem yaratıyor. Bu ekosistem içerisinde toplamda 100 milyar adet üretilecek olan Spark token kullanılacak.

XRP yatırımcıları için düzenlenen airdrop sonucunda bu kişilere 45 milyar adet Spark token dağıtılacağı açıklandı. Toplam arzın 30 milyarlık kısmı projenin ortak hesabına, 25 milyarlık kısmı Flare Networks hesabına aktarılacak.

Airdrop 11 Aralık günü düzenlenmişse de tokenlar mainnet açıldığında dağıtılacak. Flare Networks CEO’su, mainnet için Mayıs 2021 tarihine işaret etti.

‘Spark token bir menkul kıymet değildir’

ABD’deki SEC, XRP tokenını üreten Ripple’ı kayıt dışı menkul kıymet satışı yapmakla suçladı. Flare Networks CEO’su ise kendi ürettikleri Spark token’ın bir menkul kıymet olmadığı konusunda net. Philion onun bir menkul kıymet olmadığını, Flare Networks’ün hisse satmadığını ve sadece “Yeni bir ağ geliştirdiğini” söyledi. CEO, şu ifadeleri kullandı:

“FLR alınca hisse almış olmayacaksınız. Onun değeri bize göre belirlenmeyecek. … Piyasaya her gün haber pompalamayacak veya her gün yeni bir ürünün duyurusunu yapmayacağız. Elbette aktif olarak çalışacağız. Elbette ağ içerisinde belli bir konumumuz olacak. Ama iş bundan ibaret.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!