Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Floki Inu (FLOKI), Önde Gelen Rus Futbol Kulübü ile Ortaklık Kurdu

Popüler meme coin Floki Inu (FLOKI), Rusya’nın önde gelen futbol kulüplerinden FC Spartak Moskova ile ortaklık anlaşması gerçekleştirdi.

Ortaklık Floki Inu resmi twitter hesabından ve kulübün web sitesinden duyuruldu.

Kulübün Halkla İlişkiler Müdürü Dmitry Zelenov:

Dünya hızla değişiyor ve Spartak zamana ayak uyduruyor. Bu dönüşümde ortaklık için yeni fırsatlar oluşuyor. Kulübümüz zaten bir çok spor markasının güvendiği yenilikçi bir lider platformla ortaklık başlattı. Yatırım ciddi bir analitik süreçtir; aynı zamanda risk ve cesaret içerir. Aynı şey takımımızın oynadığı futbol için de söylenebilir.

ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen anlaşma ile Floki Inu logosu FC Spartak Moskava’nın web sitesinde, formasının ön yüzünde, stadyumda bulunan LED panellerde ve stadyum çevresindeki reklam panolarında yer alacak. Ayrıca anlaşma, FC Spartak Moskova’nın ortağı Rus espor takımı forZe eSports Club’ı da kapsayacak.

Floki Inu daha önce de Alman ekibi Bayern 04 ve İtalyan ekibi Napoli ile ortaklık kurmuştu. Floki Inu, eylül ayında birçok ülkede pazarlama kampanyası yürüttü. Ekim ayında Londra’daki toplu taşıma araçlarında reklamları yer aldı.

Floki Inu, haberin kaleme alındığı saatlerde CoinGecko verilerine göre  0.00014 dolar seviyelerinde işlem görmektedir. Gate.io, UniSwap ve PancakeSwap üzerinde bulunuyor.

 

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!