Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FLOKI Sonunda Binance.US’de Listelendi, Fiyat Uçtu!

Popüler meme token FLOKI’nin Binance’in ABD iştiraki Binance.US’de listeleneceği haberi token’ın yükselişine ivme kazandırdı.

Binance.US 24 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, FLOKI’yi (FLOKI) listelediğini duyurdu. Borsa ayrıca yatırma işlemlerinin platform üzerinde an itibariyle aktif olduğunu ve TSİ 25 Nisan 15:00 tarihi itibariyle de platform üzerinde alım-satıma açılacağını açıkladı.

Binance.US, FLOKI’yı Tether (USDT) ve ABD Doları (USD) paritelerinde işleme açacağını bildirdi.

Yapılan paylaşımda, FLOKI ekosisteminin bir Play-to-Earn (kazanmak için oyna) oyununa, FlokiFi adlı bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolüne, çeşitli kripto eğitimlerine, ön ödemeli bir karta, NFT koleksiyonlarına ve pazar yerlerine sahip olduğuna dikkat çekildi.

FLOKI ise resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, listeleme haberinin FLOKI’yi daha da meşrulaştırdığını ve Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ile birlikte meme token üçlemesini tamamladıklarını belirtti.

Coingecko verilerine göre listeleme haberini gelmesiyle beraber halihazırda yükselişine devam eden FLOKI, 0,0000340 dolar seviyesinden 0,0000481 dolar seviyesine yükselerek %40’ın üzerinde değer kazandı. Yükselişten kısa bir süre sonra fiyatta bir miktar geri çekilme yaşandı. Yazım esnasında FLOKI, 0,0000389 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!