Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fon Yöneticisi Bitcoin Eleştirilerine Sert Yanıt Verdi: Henüz Erken Aşama!

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, Bitcoin (BTC) hakkındaki bazı eleştirilere açıklık getirdi.

Anthony Scaramucci 16 Nisan tarihli gönderisinde, Bitcoin özelindeki eleştirilere odaklandı. Savaş ve jeopolitik sorunlar esnasında Bitcoin’in neden düştüğünü, aksine yükselmesi gerektiğini dile getirenlere yanıt veren CEO, bunun henüz erken aşama bir varlık olduğunu hatırlattı.

2026 yılına kadar Bitcoin’in küresel benimsenmesinin 1 milyar kullanıcıya ulaşacağını umut eden Scaramucci, ancak böyle bir senaryoda daha dirençli hale gelebileceğini kaydetti.

Öte yandan doların Ocak 2020’den bu yana %22 değer kaybettiğini, o süreçte Bitcoin’in 3,5 kat yükseldiğini hatırlatarak eleştirmenlere bariz bir mesaj verdi:

Eğer Bitcoin enflasyondan korunma ve değer saklama aracıysa neden düşüşte? Şu anki küresel benimseme yüzdesine sahip olanların hiçbiri olmadığını hatırlamak önemlidir. Bir milyar kullanıcıyı aşıncaya kadar diğer risk varlıkları gibi işlem görecek olan erken aşamadaki bir varlıktır ve bu, 2026’nın sonuna kadar, hatta daha erken gerçekleşmelidir. Ölçeklendikçe her ikisi de olacak. Üstelik doların Ocak 2020’den bu yana değerinin %22’sini kaybetmesi ve Bitcoin’in o zamandan bu yana değerinin 3,5 kat artması nedeniyle Bitcoin’in şu anda bazı enflasyon riskinden korunma özelliklerine sahip olmadığını öne sürmek haksızlık olur.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!