Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Forbes’un “30 Yaş Altı 30” Listesindeki Kripto Para Etkisi Devam Ediyor

İki yıl önceki boğa piyasası dönemine göre sayıları daha az olsa da kripto para endüstrisinin öncü isimleri, Forbes’un “30 yaş altı 30” listesinde boy göstermeye devam ediyor.

Listede yer alan isimlerin neredeyse yarısı ya doğrudan kripto para endüstrisinde çalışıyor ya da kripto para endüstrisi ile bağlantılara sahip.

Chipper Cash’in 28 yaşındaki kurucu ortağı Ham Serunjogi listenin başında yer aldı. Forbes’a göre şirket, Güney Afrika, Nijerya, Birleşik Krallık ve ABD dahil olmak üzere yedi ülkede 5 milyondan fazla müşterisine kripto para ticareti ve ödeme hizmeti sunuyor.

2014’te henüz 17 yaşındaki Bitcoin’li bir banka kartı çıkaran Samuel F. Poirier de listede kendisine yer buldu. Poirier geçen yıl belli bir kitleye yönelik kredi kartları sunan Mercantile’ı kurdu. Şirket yakın zamanda 75 milyon dolar fonlama aldı.

BlackRock’ın dijital varlık ekibinin en genç üyesi olan Maxwell Stein da listede bulunuyor. Stein, BlackRock’ın ağustos ayında Coinbase Prime ile entegrasyon sağlamasına destekte bulundu.

Bunların yanı sıra listede MoonPay’in kurucularından Victor Faramond, Uniswap Labs kurucusu Hayden Adams ve The Graph Foundation Direktörü Eva Beylin yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!