Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fortune 500 Yazılım Geliştiricisi: ”Bitcoin İşe Yaramaz Bir Ağdır”

Lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz yıl içerisinde birden çok eleştiri almış ve zaman zaman ölü ilan edilmiş olmasına rağmen, bugüne kadar hiç çöp veya işe yaramaz bir ağ olarak nitelendirilmemişti. Ancak görünüşe göre her şeyin bir ilki var ve Fortune 500 yazılım geliştiricilerinden birisine göre, Bitcoin ”işe yaramaz bir ağdan” başka bir şey değil.

Bryce Weiner, aslında daha önce de AltMarket CEO’su olarak adını duyduğumuz bir isim ve bir çok kişiye göre ”sahtekarın önde gideni.” Bryce, kendi hesabından attığı bir tweet ile, Bitcoin’in teknik sürecine gereğinden fazla müdahale ve ‘ahlaki  çürüme’ yüzünden, artık işe yaramaz, çöp bir ağ haline geldiğini vurguladı. Bryce açıklamasının evamında Bitcoin’in küresel rezerv para olma hakkını elde edemediğini ve bunu gerçekten hak etmediğini vurguladı.

Bitcoin hakkında demokratik olan tek şeyin, kaynak kodu fork’lanabilmesi ve bunun tekrar yapılabilmesi olduğunu vurgulayan Bryce, Vortex isimli kullanıcı tarafından sert bir şekilde eleştirildi ve ”gerçek anlamda kripto para sektöründeki top 5 dolandırıcıdan birisi” olmakla itham edildi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment