Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fransa’daki Şarap Şirketi Japonya’daki Kripto Para Borsasını Alacak

Kripto para borsalarından BitMEX ve Fransa merkezli şarap üreticilerinden Madison Holdings Group, Japonya merkezli kripto para borsalarından BitOcean’ın çoğunluk hissesini almayı planlıyor.

Hong Kong Menkul Kıymet Borsası’nda kaydı bulunan Madison Holdings Group, Japonya merkezli kripto para borsası BitOcean’ın hisselerini satın almak istiyor. Cointelegraph tarafından yapılan habere göre Madison Holdings Group, 15.12 milyon dolar gibi bir ücret karşılığında BitOcean’ın yüzde 62.7’sini satın alacak.

BitOcean’ın Japonya’da bir kripto para borsası olarak lisansı bulunuyor ancak şirketin henüz aktif olarak faaliyet göstermediği biliniyor. Madison Holdings Group ayrıca bu satın alma işlemini Madison Labs adlı alt şirketi aracılığıyla gerçekleştirecek.

Madison Holdings Group ve BitMEX arasındaki ilişki yalnızca BitOcean anlaşmasıyla kısıtlı değil. South China Morning Post tarafından yapılan bir habere göre tıpkı BitMEX gibi HDR Global Trading’in alt şirketi olan HDR Cadenza Management, Madison Labs’in çoğunluk hisselerini satın almayı planlıyor. Bu habere göre Madison Labs, 17.14 milyon dolar gibi bir ücret karşılığında şirketin yüzde 51’ini satın alacak.

Madison’ın yönetim kurulu başkanı olan Raymond Ting Pang-wan, South China Morning Post’a konu hakkında bazı demeçler verdi. Pang-wan’ın açıklamalarına göre şirket, BitOcean’ı özellikle halihazırda lisansı olduğu için satın almak istiyor.

Pang-wan, Madison’ın şarap sektöründeki faaliyetlerinin gayet “istikrarlı ve karlı” olduğunu ancak bu sektörün belli alanlarda kısıtlayıcı olduğunu söylüyor:

“İşte bu yüzden, hissedarlarımıza daha fazla kar ettirebilmek için finansal teknoloji ve kripto para sektörlerine de girmek istiyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment