Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Transferlere Doymuyor: Borsalara Yüklü Bitcoin ve Ethereum Taşıdı!

İflas eden kripto para şirketleri FTX ve Alamede Research’e ait ortak bir adres, milyonlarca dolar değerinde kripto parayı borsaya gönderdi.

Geçtiğimiz dönemde iflaslarıyla kripto para sektöründe büyük ses getiren FTX ve Alameda, alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için altcoin varlıklarını elden çıkarmaya devam ediyor.

On-chain analisti EmberCN tarafından 20 Ocak günü aktarılan ve Etherscan kaynaklarına dayandırılan verilere göre şirketler ortaklaşa bir şekilde kısa süre önce milyonlarca doları bulan kripto para transferi gerçekleştirdi.

Bir süredir sessizliğini koruyan FTX/Alameda etiketli ortak cüzdan piyasa yapıcı Wintermute’a 8,6 milyon dolar değerinde 207 Wrapped Bitcoin (WBTC), 2,85 milyon dolar değerinde 1.150 Ethereum (ETH) ve Binance’e 5,6 milyon dolar değerinde 135 WBTC aktardı.

FTX/Alameda bağlantılı cüzdanlarda halen daha satış için bekleyen milyarlarca dolar değerinde kripto para bulunuyor. Şirketlerin iflas mahkemesi kapsamında önümüzdeki günlerde yeni transferler gerçekleştirmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!