Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX TR’den Binance’in FTX’i Satın Alma Süreci Hakkında Önemli Açıklama

FTX TR’den Binance’in FTX’i satın alma süreci hakkında açıklama geldi. FTX TR, kripto para ve Türk Lirası çekme işlemlerinin geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

Türkiye’de hizmet veren FTX TR sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, alım-satım işlemlerine izin verdiğine ancak genel merkezin politikasına uygun olarak kripto para ve Türk lirası çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldığını söyledi.

FTX TR tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Değerli kullanıcılarımız, Binance ile FTX ve FTX TR’nin alım sürecine ilişkin görüşmeler başlamıştır. Süreç ile ilgili yeni gelişmeler olduğunda sizlerle şeffaf bir şekilde paylaşacağız. FTX TR, alım satım işlemlerine izin veriyor ancak genel merkezin politikasına uygun olarak kripto varlık ve Türk lirası çekimini geçici olarak askıya almıştır. Kanun ve yönetmeliklere uygun olarak, kullanıcılarımız tarafından bize emanet edilen Türk lirası bakiyeleri bankalarımızda bulunmaktadır. Para çekme hizmetlerinin yeniden başlaması hakkında sizi tekrar bilgilendireceğiz.

FTX’in Türkiye ayağından gelen açıklama kullanıcıların yüreğine bir nebze de olsa su serpti. Ancak FTX’in yerel token’ı FTT’de yaşanan düşüş nedeniyle birçok kripto para yorumcusu FTX TR’nin paylaşımı altına sitemde bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!