Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Yöneticisi VIP Müşterilerine İstifa Ettiğini Açıkladığı Mesajda Ne Söyledi: Şok İddialar

FTX’in Kurumsal Satış Başkanı Zane Tackett, VIP müşterilerine gönderdiği bir mesajda salı günü istifa ettiğini açıkladı. Tackett mesajda, çalışanların FTX üst yönetimi tarafından kandırıldığını öne sürdü.

Zane Tackett 8 Kasım tarihinde sunduğu istifasının ardından sorumlusu olduğu VIP müşterilere yolladığı bilgilendirme mesajında, CEO Sam Bankman-Fried’ın sosyal medya hesabı üzerinden borsanın zor durumda olduğu hakkında açıklama yaptığı zamana kadar şirket içerisinde kimsenin bu durumdan haberinin olmadığını belirtti. Tackett, müşterilerin varlıklarının 1:1 oranında desteklenmediğinin kendi dahil herkesten saklandığını ve bu nedenle birçok müşterisine yanlış bilgi verdiği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Tackett mesajda, kısa bir süre öncesine kadar FTX’i desteklediğini ve güvendiğini belirtti. Müşterilerini hiçbir durumda kasten yanlış yönlendirmeyeceğini ve yanlış bilgi vermeyeceğini belirten Tackett, kendisine inanılmasını umduğunu söyledi.

İstifa ettikten sonra da müşterilerine elinden geldiğince yardım etmeyi planladığını dile getiren Tackett, şu an tüm dahili kanallardan atıldığını ve borsada da kimin kaldığını bilmediğini belirtti.

Zane Tackett, son 2,5 yılda onunla beraber çalıştıkları için müşterilerine teşekkür etti ve her halükarda yardıma hazır olduğunu ifade etti.

Öte yandan bazı kaynakların iddialarına göre Zane Tackett’ın istifa etme sebebi Binance’in FTT rezervlerini satacağını açıklaması üzerine VIP müşterilerin para çekme işlemlerinde zorlanması sonucunda ortaya çıkan gerginlik oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!