Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’in Avrupa İştiraki Geri Ödemeler İçin Web Sitesi Başlattı

İflas eden kripto para borsası FTX’in Avrupa iştiraki FTX EU, müşterilerinin geri ödeme taleplerini karşılamaya başladı.

FTX EU yakın tarihte müşterilerine gönderdiği bir bilgilendirme postasında, geri ödemeler için web sitesi başlattığını duyurdu. Duyuruda, kullanıcıların açılan web sitesi aracılığıyla borsa içerisinde kalmış bakiyelerini çekebilecekleri bildirildi.

Kıbrıs’ın finansal regülatörü CySEC tarafından onaylandığını belirtilen site üzerinden kullanıcıların bakiyelerini yalnızca itibari para cinsinden alabileceğinin altı çizildi. Ayrıca kullanıcılar, web sitesinin para çekme işlemi dışında başka bir hizmet sunmayacağı konusunda da uyarıldı.

Müşterilerin 12 Kasım 2022 tarihi itibariyle hesaplarında bulunan bakiyelerin geçerli olduğunu belirten postada, 2000 euroya kadar yapılan para çekimlerinde 5 euro, 2000 euro üzerindeki para çekimlerinde ise çekilen tutarın %0,25’i kadar komisyon alınacağına da değinildi.

Uzmanlar, Mart 2022 tarihinde faaliyetlerine başlayan borsanın çok fazla müşterisi olmadığını bu nedenle çekilen tutarların da sınırlı olacağını öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!