Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analiste Göre Ethereum Hızlıca Bu Seviyeye Gelebilir: İşte Nedeni

Kripto para analisti Justin Bennet, Ethereum’un (ETH) yakın zamanda hızla yükselebileceğini öne sürdü.

Justin Bennet 29 Mart tarihinde yayınladığı analizde, Ethereum’un yakın zamanda kripto para piyasasına hakim olan ralliden sonra yatay hareketlerine geri döndüğünü ancak yakın zamanda hızlıca 1.840 dolar seviyelerinin üstünde kadar yükselebileceğini belirtti.

Bennet, pazartesi günü 1.680 dolar seviyesine kadar düşen Ethereum’un iki günlük ralli sonrasında 1.715-1.840 dolar arasında seyrettiğini belirtti. Mevcut durumda 1.870 dolar seviyelerinde kısa (short) pozisyonların yoğun şekilde konumlandığına işaret eden analist, kısa pozisyonların tasfiye olması halinde oldukça hızlı bir şekilde fiyatın yükselebileceğini öne sürdü. Analist bu kapsamda, 1.840 dolar seviyesi üzerinde fiyatın tutunabilmesi halinde bir sonraki direncin 2.030 dolar olabileceğini ifade etti.

Öte yandan analist, 1.840 dolar direncinin kırıldıktan sonra tekrar direnç altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise fiyatın 1.700 dolar seviyelerine geri inebileceğinin altını çizdi. Ayrıca yakın vadede 1.790 doların destek olduğunu söyleyen Bennet, 1.790’ın altında üst zaman aralığında gerçekleşecek herhangi bir kapanışın 1.715 dolar seviyelerinin test edilmesiyle sonuçlanabileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!