Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fundstrat: Kripto Para Piyasasındaki Düşüş Devam Edebilir

Fundstrat Global Advisors, kripto para piyasasında yaşanan düşüş sürecinin bir süre daha devam edebileceğine dair yeni bir uyarıda bulundu.

Kripto para sektöründeki gelişmeler hakkında çeşitli analizler yayınlanan Fundstrat Global Advisors, kısa süre önce Bloombeg ile iletişime geçti ve kripto para piyasasının yakın gelecekteki performansı hakkında bazı raporlar paylaştı.

Bloomberg ile Fundstrat adına iletişime geçen Robert Sluymer adlı analist, kripto para piyasası hakkında yaptıkları değerlendirmeler ışığında piyasadaki düşüşün bir süre daha devam edebileceği sonucuna vardıklarını belirtti.

Fundstrat olarak kripto para piyasasının son zamanlardaki performansını incelediklerini ve koinlerin şu anki fiyat grafiklerini değerlendirdiklerini belirten Sluymer, hem Bitcoin hem de diğer kripto paraların fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanabileceğini söylüyor ve yatırımcıları uyarıyor:

“Şu anda çoğu kripto paranın fiyat grafiği aslında zayıf temeller üstünde duruyor. Bu fiyatlar zaman içerisinde daha da aşağıya düşebilirler.”

Fundstrat bünyesindeki analistler şu ana dek kripto para piyasasının geleceği hakkında birbirinden farklı açıklamalarda bulundular. Şirket kadrosunda yer alan özellikle Tom Lee gibi isimler, bu açıklamalarıyla kripto para sektöründe epey ün kazandılar. Ancak şirket, son zamanlarda bu konu hakkında daha az açıklama yapmaya başladı.

Tom Lee bundan bir süre önce Bitcoin’in gelecekteki fiyatı hakkında oldukça iddialı açıklamalar yapıyor, Bitcoin‘in hak ettiği fiyatın asında “150 bin dolar” olduğunu söylüyordu. Ne var ki Lee, kendisine gelen yorumlardan ve eleştirilerden sonra artık yorum yapmayacağını söyledi:

“İnsanların bize fiyatın ne olacağını sormasından bıktık.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment