Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray Kendi NFT Koleksiyonunu Arz Edecek

Galatasaray, kulübün kurucularından Ali Sami Yen’in non-fungible token (NFT) koleksiyonuyla başlayıp, sezon boyunca kulüp tarihinin önemli olaylarına yer verilecek altı koleksiyonu daha piyasaya sürecek. 

İlk koleksiyonunu önümüzdeki ayın başında piyasaya sürecek olan Galatasaray, kalan koleksiyonları kulübe bağlı önemli tarihlerde arz edecek. Bunlar kulüp tarihinin dönüm noktalarını ve kupalarını konu alacak.

Galatasaray’ın Shirtum ve Capital Block ile iş birliği yaparak piyasaya arz edeceği Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, Türkiye’de piyasaya sürülen ilk spor kulübü tarihi NFT koleksiyonu olacak.

1 Ekim’de arz edilecek Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunun Legendary (1 Ekim), Mythical (8 Ekim) ve Iconic (15 Ekim)olmak üzere üç bölümden oluşacağı, koleksiyonda yer alan her NFT’nin arkasında ilgili bir görselin ve özel video içeriğinin yer alacağı açıklandı.

Kredi veya banka kartı ile alınabileceği belirtilen NFT’lerin nadirliğine göre farklı değerlere sahip olacağı belirtildi.

Galatasaray, Şubat 2020’de GAL adı altında kendi taraftar tokenını arz ederek Türkiye’de kendi tokenını üreten ilk kulüplerden biri oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!