Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Game of Thrones’un Ünlü İsmi Kripto Para Sektörüne Girdi!

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olan Game of Thrones geçtiğimiz günlerde final yaparak büyük bir maceranın sonunu getirmiş oldu. Ancak dizide yer alan oyuncuların ünü ve eylemleri hala devam etmekte. Dizi içerisinde Bronn olarak bilinen ünlü aktör Jerome Flynn, dizi biter bitmez bir kripto para projesine danışman olarak katılarak adından söz ettirdi.

İsrail merkezli bir proje olan VeganNation ve bunun kripto para birimi Vegan Coin için danışmanlık yapacak olan Flynn, daha önce kendi kişisel hayatında yaptığı zalimlik karşıtı açıklamalar ve hayvanlara yönelik yaptığı yardımlarla da kendinden söz ettirmişti. Flynn yaklaşık 30 yıldır vejetaryen olarak yaşamakta ve beş yıl önce Game of Thrones çekimleri esnasında veganlığa geçiş yaptığını açıklamıştı. Kendisi sık sık sürdürülebilir yaşam hakkında tweet’ler atıp bunu destekleyen birisi olarak biliniyor.

Flynn konu hakkında yapılan basın açıklamasında Vegan Nation projesinin vegan hayatını daha kolay, daha ekonomik kılan ve dünya ile her birimizin ruhunu iyileştiren uluslararası bir vegan ekonomisi temeli olduğunu vurguladı. VeganCoin’in çok daha fazla vegan’a ulaşacağını ima eden ünlü aktör, bu sayede ekolojik ayak izimizin azaltılacağını da ifade etti.

ABD içerisinde daha önce bu gibi projelerde yer alan DJ Khaled ve Floyd Mayweather gibi isimler SEC tarafından sert bir şekilde cezalandırılmıştı ve bu durumun Flynn’in başına gelip gelmeyeceği konusu merakla bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment