Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

GameStop Furyasında En Çok Dikkat Çeken Coinler

2021 tarihli GameStop çılgınlığı esnasında yaptığı paylaşımlarla tanınan Roaring Kitty lakaplı Keith Gill geri döndü. GameStop hisseleri üzerinden yaptığı yatırımlarla büyük bir servet elde eden Gill’in uzun bir aradan sonra X platformunda paylaşımda bulunması piyasaları hareketlendirdi.

GameStop 2.0 geliyor şeklindeki spekülasyonlar yeni bir ralli mi yaşanacak sorularına yol açarken Gill’in X’e dönüşünü takip eden 24 saat içerisinde GameStop hisseleri yüzde 111’e kadar yükseldi. DOGE ve SHIB gibi meme coin projeleri de artış trendi gösterken GameStop temasını kullanan bir kripto para birimi olan GME meme coin, büyük yankı uyandırdı. 

CoinMarketCap verilerine göre trend aramalar arasına giren GME coin’deki son 7 günlük artış artış, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla yüzde 2500’ü geçti. Solana tabanlı GME coin başta olmak üzere GameStop furyasından etkilenecek meme coin projeleri yatırımcıların radarına girmeye başladı.

Mevcut fiyatıyla 0,01511 dolardan işlem gören GME coin’in hangi coinleri etkileyeceği ve fiyatındaki sıfırı atıp atamayacağı en çok  merak edilen konular arasında yer aldı. GameStop furyasında en çok dikkat çeken coinler, ön satış performansı ile yatırımcılardan yoğun ilgi gören Dogeverse, 5SCAPE ve WienerAI tokenler oldu. 

Gelin hep birlikte bu üç projenin yol haritasını, yatırımcılara sunduklarını ve hedeflerini inceleyelim. 

13 Milyon Doları Aşan Dogeverse Listelemeler İçin Gün Sayıyor

Kripto ekosisteminin önde gelen 6 blok zinciri olan Ethereum, BNB zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base ağlarını bir araya getirerek çok zincirli bir evren yaratmayı hedefleyen Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar için düzenlenen indirimli ön satışın sonuna geliniyor. 

Portal Bridge ve Wormhole gibi yenilikçi teknolojiler kullanılarak inşa edilen Dogeverse token, şu ana kadar topladığı 13 milyon doları aşan fon ile GameStop furyasının öne çıkan coinleri arasında yer alıyor. 

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak ve DOGE’yi tek zincirin ötesine taşımak için geliştirilen Dogeverse, katılımcıların söz konusu ağlar arasında güvenli, hızlı, düşük maliyetli ve serbest bir dolaşım imkanı bulmasını istiyor. 

Staking özelliği ile pasif gelir elde etme fırsatı da tanıyan Dogeverse token, borsa listelemeleri için gün sayıyor. Ön satışın mevcut aşamasında yatırımcılar token başına 0,00031 dolar öderken tüm ağ bağlantılarının gerçekleştirilmiş olması sayesinde ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla etkinliğe katılabiliyor. 

Yenilikçi VR Platformu 5thScape 6 Milyon Dolara Dayandı

Sanal gerçeklik (VR) ile blok zinciri teknolojisini birleştiren Ethereum tabanlı 5SCAPE token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 6 milyon dolara dayanıyor. Ultra gerçekçi bir VR evreni yaratmayı hedefleyen 5SCAPE, benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için yola çıkıyor.

Platformun native tokeni 5SCAPE token, sayısız premium özellik, oyun ve cihazlar da dahil olmak üzere pek çok özel VR içeriğini katılımcılara sunuyor. Oyun içi premium özelliklerden faydalanmak ve yüksek kaliteli VR oyun koltukları ve kulaklıklarına erişmek isteyen yatırımcıların 5SCAPE token sahibi olması gerekiyor. 

5 milyar adet token arzına sahip 5SCAPE tokenlerin yüzde 80’i, ön satış etkinliği aracılığıyla erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Aşamalı fiyat stratejisi ile ön satışın her kademesinde 5SCAPE token fiyatı artıyor. 

Mevcut haliyle 5SCAPE token ön satışı beşinci aşamada ilerliyor ve şu ana kadar toplanan fonlar 5,9 milyon doları aşıyor. Bu aşamada 5SCAPE token fiyatı, 0,00327 dolar olarak belirlenirken bir sonraki aşamada fiyat yüzde 14,98 oranda artırılarak 0,00376 dolara yükseliyor.

Ön satış bitiminde gerçekleşecek borsa listelemelerindeki fiyatın 0,01 dolar olması planlanıyor. Diğer bir deyişle bu aşamada 5SCAPE token satın alan yatırımcılar, listeleme anında yüzde 205,81 oranında kar elde etmiş oluyor. 

Cage Conquest, Thrust Hunter, Archery Master, Epic Cricket Arena ve Immersive Kickoff gibi oyunlar ile farklı deneyimler sunan 5SCAPE, oyun meraklısı kripto yatırımcılarını bekliyor. 

WienerAI Ön Satışı 2 Milyon Dolara Yaklaştı

GameStop furyası kripto ekosisteminde ani bir hareketlilik yaratırken yapay zeka destekli bir proje olan WienerAI hızlı ilerleyen ön satışıyla kripto meraklılarının dikkatini çekiyor. Aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan WienerAI token satın almak isteyenlerden toplanan fonlar 2 milyon dolara yaklaşıyor. 

Kripto evreninin en popüler köpek coini olmak isteyen WienerAI, yalnızca viral bir meme coin projesi olarak geliştirilmiyor. Yapay zeka destekli arayüzü ile WAI token, katılımcıların yatırım kararlarında yardımcı olmak için son teknolojilerle donatılıyor. 

İşlem ücreti bulunmayan yenilikçi bir yatırım botu olarak tasarlanan WienerAI, popülerliği ve işlevselliği bir araya getiriyor. 69 milyar adet token arzına sahip WAI tokenlerin yüzde 30’u ön satış etkinliğinde erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. 

Staking özelliği de sunan yapay zeka destekli WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!