Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gate.io, Platforma BTT’nin Daimi Kontratlarını Ekledi

Kripto para borsası Gate.io, yaptığı açıklama ile son dönemin popüler kripto paralarından BitTorrentToken’in (BTT) daimi trading kontratlarının platforma eklendiğini duyurdu.

Giderek kripto para piyasalarında daha da popüler hale gelen daimi kontratlar, bir nevi vadeli işlem kontratlarına benzer bir yapıda faaliyet gösteriyor. Kullanıcıların, kripto para cinsiden varlıkları shortlama ya da longlama yolu ile para kazanmasına aracılık eden bu daimi kontratların; klasik vadeli kontratlardan ayrılan ise tek bir yönü var ki o da, bu kontratların, vadeli kontratların aksine bir sona eriş süresinin olmaması.

Gate.io, şimdi ise BTT için bu özelliği getirdiğini duyururken; şu anda her bir yatırımcının yapabileceği maksimum BTC yatırım miktarının ise 1 olduğu belirtildi. Bununla birlikte, yatırımcının sıralaması ve piyasa risklerine göre, bu rakamın artabileceğine de vurgu yapıldı.

Gate.io’nun 16 Ocak’tan bu yana sunduğu daimi kontrat hizmeti; müşterilere çok sayıda ürüne yatırım yapma fırsatı sunuyor. Borsada aralarında BTC, ETH, EOS, XRP, BCH, BSV, LTC, ADA ve TRX’in de olduğu toplam 19 farklı trading paritesi var.

Geçtiğimiz ay Binance Launchpad’de satışa çıkan ve 15 dakika içerisinde satışı sona eren BTT, kripto para piyasalarında gündem olmaya devam ediyor. ICO sonundan bu yana tam 8 kat artış yaşayan tokenin, iyi performansı ise hemen herkes tarafından konuşuluyor. Şu anda 0.000896 dolar olan token, geride bıraktığımız 24 saatlik zamanda ise yüzde 23 artış yaşamayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment