Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gate.io’dan 11. Yıla Özel Büyük Kutlama: Hediyeniz Sizi Bekliyor

Kripto para borsası ve Web3 teknolojileri şirketi Gate.io, kilometre taşlarını sergilediği ve küresel kullanıcıları için ödüllü etkinlikler başlattığı 11. yıl dönümü kutlamalarını duyurdu. 

Şirketten yapılan açıklamada Gate.io‘nun 2013 yılından bu yana dünya çapında kripto para kullanıcıları için güvenli ve son teknoloji bir platform oluşturmak için aktif olarak çalıştığı belirtilirken, Gate.io kurucusu ve CEO Dr. Lin Han’ın liderliğinde, kullanıcı varlıklarının güvenliğine, teknolojik ilerlemeye ve kullanıcı deneyimine odaklandıkları ifade edildi. 

Dr. Lin Han, Gate.io’nun 11. yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklamada:

“11. yıla ulaşmak her şirket için önemli bir kilometre taşıdır. Biz tüm kullanıcılarımız ve paydaşlarımızla birlikte büyümeyi sürdürürken, platform güvenliği sağlama ve kullanıcının güvenini kazanma konusundaki çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. Biz kullanıcılarımızla birlikte büyümek ve onların kripto para serüvenine eşlik etmek istiyoruz. Sektörün uzun vadeli, istikrarlı ve sağlam gelişiminin yanı sıra dijital varlıkların günlük hayata sorunsuz bir şekilde entegre edilmesine katkıda bulunmaya istekliyiz.” ifadelerini kullandı. 

11 Yıllık Serüvene Yakışır Ödüllerle Dolu Kutlama

Gate.io 11 yılda milyonlarca kullanıcısı ile geldiği bu noktayı taçlandıracağı, etkileşime girdikçe ise hediyeler dağıtacağı devasa bir kutlama başlattı.

11. yıl kutlamaları kapsamında Gate.io üzerinden kullanıcılar duygu ve düşencelerini içeren bir not paylaşarak kutlamaların içerisine girmiş olacak. Tebrik mesajları sonrasında kullanıcılar 11. yıla özel ürünleri talep edebilecek, oyunlar oynayarak 100.000 dolarlık havuzdan pay elde edebilecek ve şanlı “Final Galası”na katılım için hak elde edebilecek. Tüm bu kutlama çerçevesinde katılım gösteren kullanıcılar Iphone 15 Pro Max, Macbook Pro ve iPad gibi büyük hediyeler elde etme şansı yakalayacak.

Etkinlik ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

11 Yıllık Büyüme ve Bağlılık Vurgusu Yapıldı

Son açıklanan rakamlara göre 15 milyondan fazla kullanıcısı olan, 2.200’den fazla dijital varlığı destekleyen Gate.io, en yüksek günlük işlem hacminde 14 milyar doların üzerine çıkmayı başardı.

Gate.io ayrıca, 2023 yılında yıllık hacminin 1,72 trilyon dolara ulaştığını, 360’tan fazla yeni varlık listelediğini ve 7 milyondan fazla kullanıcısının Startup Launchpad’ini kullandığını açıkladı. Varlık yönetimi platformu Gate Wealth ise, kullanıcıların katkıda bulunduğu fonlar 768 milyon doların üzerine çıktı.

Gate.ionun Güncel Rezerv Kanıtı: %115,29

Tam rezerv modelini benimseyen ilk borsalardan biri olan Gate.io, toplam rezervlerinin 7 milyar doları (USD) aştığını ve rezerv-mevduat oranının %115,29 olduğunu bildirdi. Ayrıca, rezerv raporlama yöntemi blockchain güvenlik firması Hacken tarafından yapılan bir denetimden de başarıyla geçti.

Regülasyonlar ve Tam Uyum Öncelikler Arasında

Küresel genişleme ile ilgili olarak Gate Group’un, dijital varlıklarla ilgili işletmeler için lisans almaya devam ettiği belirtildi. Çeşitli bölgelerdeki yerel kuruluşlar aracılığıyla ilgili VASP (Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcı) kayıtlarını tamamlayan Gate.io, yerel kullanıcılara güvenli ve uyumlu dijital varlık hizmetleri sağlamak için Malta, Hong Kong, Litvanya ve Türkiye gibi birkaç ülkede yerel ofisler kurduğu hatırlatıldı. 

Kapsamlı Bir Evrim Yaşandı

Gate.io, 11. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, kilometre taşını “her şeye gücü yeten bir ticaret çağının kilidini açmak” olarak belirledi. 11. yıl kutlamalarına dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gate.io, temel borsa hizmetlerine ek olarak GateChain halka açık blok zincirinin yanı sıra cüzdan, DeFi ve Web3 hizmetleri, araştırma, risk sermayesi ve startup inkübasyonunu içeren bir ekosistem oluşturdu. Geçtiğimiz yılın diğer önemli gelişmelerinden biri çok sayıda ana akım zinciri ve on binlerce dijital varlığı destekleyen Gate Web3 cüzdanıydı. Gate Web3 ekosistemi, bir DApp tarayıcısı, NFT pazarı, airdroplar ve daha fazlasını barındırıyor. Gate.io, kripto uygulamalarını hızlandırmanın yanı sıra Gate Pay ve Gate Card aracılığıyla ödeme hizmetleri ve Gate OTC ve Gate Connect aracılığıyla da birçok hizmet sunacak şekilde geliştirildi.”

Toplumsal Fayda İçin Çalışmalar Devam Edecek

Toplumsal faydaya odaklı yardım projelerine 16 ülkede devam eden Gate Charity, geçtiğimiz yıl 100’den fazla projenin başarıyla sonuçlandığını duyurdu. Ayrıca Gate Learn, kripto eğitimini ve blok zinciri teknolojisinin anlaşılmasını teşvik eden çeşitli kurslar sunmak için genişletildi. Gate.io, fiziki etkinliklere aktif olarak katılarak Asya, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Afrika’daki topluluk ayak izini genişletti.

Ayrıca Gate.io, 11. yıl dönümünün bir parçası olarak kullanıcılarına hediyeler dağıtacağı bir dizi etkinlik başlattı. Etkinliklerde birçok ödül kullanıcıları bekliyor. 

Küresel kripto para piyasasının hızla büyümesiyle, platformlarının rolü ve sorumluluğu genişlemeye devam ediyor. Gate.io, teknik uzmanlığı ve sektör deneyimi, daha fazla alım satım seçeneği ve gelişmiş hizmetleriyle bu çağın ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!