Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geleneksel Finans Devi Morgan Stanley’den Kripto Paralara Yönelik İş İlanı

Sektörünün dev şirketlerinden biri olan Morgan Stanley, yayınladığı iş ilanına göre, kripto varlıklar üzerine bir ürün geliştirme müdürü arıyor.

Morgan Stanley 1 Ağustos tarihinde internet üzerinden yayınladığı iş ilanında, kripto varlıklara dayalı ürün geliştirme müdürü aradığını duyurdu. Şirket, işe alınacak yeni personelin, toplam piyasa değeri 900 milyar dolardan fazla olan birçok farklı fona, yatırım çözümleri konusunda, destek olan finansal ürün geliştirme ekibine dahil olacağını belirtti.

Morgan Stanley, ilanında iş tanımını, kripto paralar üzerine çeşitli kriterlerde yatırım ürünleri geliştirmek, ürünlerin pazarlama sürecini yönetmek, satışı ve yönetimi ile ilgilenmek, dış bağlantılar kurarak iş gelişimini ve verimliliği arttırmak olarak belirtti.

Bitwise CEO’su Hunter Horsley konu ile ilgili The Block’a, Morgan Stanley’in bu iş ilanının sektörde ciddi atılımlar yapacağının bir işareti olduğunu düşündüğünü belirtti ancak yine de bu haberin insanları fazla heveslendirmemesi gerektiği konusunda da yatırımcıları uyardı. Horsley, bu tip ürünlerin üzerinde çalışılması için birini işe almanın her zaman, bu ürünlerin çıkacağı anlamına gelemeyeceğini ifade etti.

İlanda aranılan personelin nitelikleri ise şöyle belirtildi:

Üniversite mezunu, iyi derecede Excel ve Power Point bilen, iş disiplinine sahip, ekip çalışmasına yatkınve Series 7, 63 ve 66 lisanlarına sahip adaylar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!