Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini Kurucusundan Bitcoin Yükselişine Dair Yorum: Piyasa Döndü!

Kripto para borsası Gemini’nin milyarder kurucu ortağı Cameron Winklevoss, kripto para sektöründeki zorlu günlerin geride kaldığına dair açıklamada bulundu.

Cameron Winklevoss yakın tarihli bir sosyal medya gönderisinde Bitcoin’in performansına yönelik görüşlerini paylaştı.

Bitcoin’in 25.000 doların üzerine çıkmasının sektörün sancılı bir dönemin ötesine geçtiğinin açık bir işareti olduğunu belirten Winklevoss, FTX iflası ile başlayan kötü günlerin geride kaldığına değindi.

Bitcoin 25 bini kırdı, fiyat seviyeleri FTX öncesi çöküşün çok üzerinde. Sektörümüzün bu sancılı dönemin ötesine geçtiğine dair açık bir işaret. Geleceği inşa etmeye geri döndük.

FTX iflasından sonra Gemini ve Digital Currency Group (DCG) arasında ciddi bir kriz yaşanmıştı. Winklevoss önderliğinde faaliyet gösteren Gemini, likidite sorunları nedeniyle Kasım 2022’de “Earn” programının para çekme işlemlerini durdurmuştu. Ardından Gemini, Genesis’in yaşadığı finansal zorluk nedeniyle ortaklaşa yürüttükleri Earn programını tamamen sona erdirdi.

CoinGecko verilerine göre son bir haftalık zaman dilimi içerisinde %10,4 yükseliş performansı sergileyen BTC, haberin kaleme alındığı esnada 24.110 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!