Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini’den Bakkt’ın Depolama Birimine Rakip Girişim!

Dünyanın ilk Bitcoin milyarderi ikizleri olan Winklevoss kardeşlerin kurduğu kripto para borsası Gemini, Salı günü yaptığı bir açıklama ile kurumsal seviyede kripto para depolama hizmetini tanıttı.

Söz konusu depolama platformu Gemini Trust Company bünyesinde işlem verecek ve direkt olarak New York’un finansal regülatöründen onay almayı başardı. Gemini Custody isimli depolama platformu kullanıcıların anlık olarak kripto para birimi alıp satabilmesine de olana sağlayacak.

Kullanıcıların daha önce kendi varlıklarına erişebilmek için yaklaşık bir gün beklemesi ve daha sonra işlem yapması mümkün oluyordu. Gemini müşterileri bundan sonra çevrimdışı cüzdanlarda güvenle tutulan kripto para varlıklarını hiçbir bekleme süresi olmadan anında alıp satabilecek.

Yapılan basın açıklamasında kullanıcıların ‘white list’ olarak bilinen hizmeti de kullanıp kripto para varlıklarının sadece daha önceden belirlenmiş cüzdan adreslerine gönderilebilmesini garanti altın alabilecekler. Buna ek olarak farklı izin seviyeleri gerektiren alt hesaplar da açılması yeni platform ile mümkün hale geldi.

Bilindiği üzere merakla beklenen Bakkt da geçtiğimiz günlerde kendi depolama birimi Bakkt Warehouse’u açarak Bitcoin yatırma ve çekme işlemlerini başlatmıştı. Gemini’nin desteklediği kripto paralar arasında ise Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Zcash, 0z, Augur, Basic Attention Token, Bread, DAI, Maker, MANA, Enjin Coin, Flexacoin, Gemini Dollar, Kyber Network, Loom Network ve OmiseGo yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment