Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

George Ball: Kısa Vadede Kripto Paralar Volatil Olabilir

Finans şirketi Sanders Morris Harris CEO’su George Ball, kısa vadede Bitcoin veya diğer kripto paraların volatil olabileceğini açıkladı. CEO’ya göre, bazı tweetler piyasa üzerinde etki sahibi olabilir.

Bloomberg’in konuğu olan CEO George Ball, kripto para piyasasına dair bazı değerlendirmelerde bulundu. George Ball, ABD’de Fed’in para basmaya devam etmesine ve 6 trilyon dolarlık bilançoya ulaşmasına değinerek ekonominin gidişatına dair genel bir tablo çizdi ve doların değer kaybedeceğini ifade etti.

Ball, bu nedenle Bitcoin, Ethereum veya diğer kripto paralarda bir miktar para tutulmasının bazı insanlar için uygun bir karar olabileceğini söyledi.

Tek kelimelik bir tweet piyasayı etkileyebilir

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Bitcoin ile Tesla alımının durdurulduğunu açıklamış ve Bitcoin fiyatında kayda değer bir düşüş gözlemlenmişti. George Ball, bu konuya atıfta bulunarak “Eğer dengesiz bir milyarderin tek bir tweeti yüzde 7 oranında düşüşe neden olabiliyorsa kripto paralar kısa vadede çok volatil olacaktır.” dedi.

Kısa vade için yüksek volatilite uyarısında bulunan Ball, uzun vadede Bitcoin ve diğer kripto paralara sahip olmak için çok ciddi bir neden bulunduğunu belirtiyor.

George Ball, mart ayında yaptığı açıklamada kripto paraların portföyler için çekici olduklarından söz etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!