Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Giresunspor’un yeni ismi Bitexen Giresunspor oldu

Bitexen ve Giresunspor devam eden sponsorluk anlaşmasının kapsamını genişletti. Bitexen, yeni iş birliği kapsamında yeni sezon ile başlayacak şekilde iki sezon boyunca  Giresunspor’un isim ve forma göğüs sponsporu oldu.

Bitexen ve Giresunspor arasında 2022-2023 ve 2023-2024 futbol sezonlarını kapsayacak iş birliği için Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem ve Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet’in katılımları ile bir imza töreni düzenlendi.

Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, imza töreninin ardından şu açıklamalarda bulundu:

Bitexen olarak hem Token arzı hem de çalıştığımız her kulübe sponsor olarak futbol ve basketbol olmak üzere kulüplerimize önemli düzeyde finansman desteği sağladık. Ayrıca amatör takımları ve kadın futbolunu da desteklemeyi ihmal etmedik. Bu takımlarımıza da hatırı sayılır finansman ve malzeme desteği sağladık. Spor alanındaki vizyonumuzla geniş yelpazede paydaşlara destek sağlamak ve teknolojik alt yapımızın gücünü kullanabileceğimiz alanlarda kaynak yaratmak her zaman faaliyetlerimiz kapsamında olacak. Türk futbolunun önde gelen kulüplerinden Giresunspor ile devam eden çorap sponsorluğumuz vardı. Önümüzdeki iki sezon için isim ve forma göğüs sponsoru olarak bu iş birliğimizi daha da ileriye taşıyoruz. Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet başta olmak üzere yeni anlaşmamızın tüm Giresunspor taraftarına ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.

Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet ise 2022-2023 futbol sezonunda Giresunspor’un isim ve forma göğüs sponsoru olan Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem’e teşekkür etti  ve iki kurum arasındaki iş birliği anlaşmasının Bitexen ve Giresunspor’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Bitexen’in Giresunspor’a sağladığı sponsorluk desteğinin kulübün ekonomisine önemli katkı sunacağını belirten Karaahmet;

Süper lig mücadelemizde Bitexen’i yanımızda görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Bu sponsorluk anlaşması hem kulübümüzün ve hem de Bitexen’in marka değerine değer katacaktır. Türk futboluna ve Giresunspor’a desteklerinden dolayı Bitexen’e  teşekkür ediyorum. İki kurum arasındaki iş birliği anlaşmasının hem camiamız hem de her iki tarafa hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Kazanan her zaman Giresunspor ve Bitexen olsun.

şeklinde konuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!