Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmex’in Eski CEO’su Hayes’e Göre Ethereum (ETH) Bu İkisi Olursa 5.000 Dolara Yükselebilir

Bitmex’in eski CEO’su Arthur Hayes, Etheruem’un (ETH) 5.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

Hayes, 5 Ağustos tarihli bir blog gönderisinde Ethereum‘u çalışma kanıtından (Proof of Work) hisse kanıtına ( Proof of Stake) geçirecek “The Merge” güncellemesinin başarılı olması ve Fed’in “şahin” duruşunu sonlandırması halinde Ethereum fiyatının 5.000 dolara kadar yükselebileceği yönünde tahminde bulundu.

Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen birleşmenin henüz piyasa tarafından fiyatlanmadığına inanan Hayes ayrıca “söylentiyi al, haberi sat” stratejisinin bu olayda yaşanmayacağını dile getirdi.

Hayes bunların yanı sıra birleşmenin ertelenmesi ve Fed’in agresif faiz artırımlarına devam etmesi durumunda Ethereum’un daha da düşebileceğini düşünüyor.

Arthur Hayes, daha önce nisan ayında paylaştığı bir blog gönderisinde Ethereum için haziran ayının sonuna kadar 2.500 dolarlık dip seviyesini işaret etmişti.

Ancak piyasada yaşanan olumsuzluklar ile birlikte 1.000 dolar seviyesinin altına kadar gerileyen piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi, birleşme tarihinin netleşmeye başlamasıyla birlikte bu seviyeleri dip yaparak yükselişe geçti.

CoinGecko verilerine göre son bir aylık periyotta %47,1 artış gösteren Ethereum (ETH), haberin kaleme alındığı sıralarda Kasım 2021 tarihinde ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 4.878 doların %65,8 altında 1.667 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!