Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Girişimci Kafası’na Koin Bülteni’ni Ve Geleceğini Anlattık

Geçtiğimiz hafta Koin Bülteni ekibi olarak Girişimci Kafası ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdik.

Koin Bülteni kurucu ortağı Fatih Taşdemir, geçtiğimiz hafta Girişimci Kafası‘na Koin Bülteni’ni ve geleceğini anlattı.

Mayıs 2017’den bu yana okuyucularımıza Bitcoin, Ethereum gibi tüm kripto paralar ve bunların yanı sıra Blockchain teknolojileri hakkında dünyadan ve Türkiye’den haberler veren, analizler yapan Koin Bülteni, dinamik çalışan kadrosuyla kaliteli içerikler üretmeye devam ediyor.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan; Berk Şengül ve Fatih Taşdemir olarak 2 kurucu ortağımız, 1 iletişim koordinatörü, 1 uluslararası ilişkiler koordinatörü, 11 kişilik çevirmen ve yazar kadromuz ve ayrıca Youtube için 1 sunucu ve 1 kurgucu olmak üzere 17 kişilik dinamik bir ekibiz.

Okuyucularımız bizim motivasyon kaynağımız, bizi bugüne kadar takip eden ve takip ettiren tüm kullanıcılarımıza çok teşekkür ederiz.

Her geçen gün gelişen talepler doğrultusunda alanında uzman ekip ile Türkiye’ye Kripto para birimi bilincini kazandırmak, sektörde bir lider olmak ve tüm kripto para kullanıcılarını tek bir çatı altında toplamak için sizlere kaliteli içerikler sunmaya devam edeceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Rejan
    Posted 06 Kasım 2017 - 21:39 21:39

    Yolunuz açik olsun gençler,,,bilgilerinizi açık net anlasilir sekilde verdiginiz icin ben bu yasımda ( 66 ) cripto yatırimci olacagim galiba

Leave a comment