Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gizemli Altcoin Balinası Trump Sayesinde 8,3 Milyon Dolar Kazandı

Gizemli bir altcoin balinası, hafta sonu Donald Trump’a yapılan suikast saldırısından sonra milyonlarca dolar kazandı.

Blockchain analiz firması Arkham’ın kayıtlarına göre Gigantic Rebirth’e (GCR) ait olduğu zannedilen bir adres, dün gece saatlerinde BTSE’ye 1,08 milyon MAGA (TRUMP) (8,85 milyon dolar) yatırdı.

Adres sahibi gizemini koruyor

Spot On Chain ve Lookonchain dahil olmak üzere iki blockchain analiz platformu, bu adresin GCR’ye ait olabileceğini yazdı. Ancak ilerleyen saatlerde bu adresin GCR ile bağlantılı olmadığı teyit edildi.

Blockchain kayıtlarına göre bu adres, 22 Kasım-4 Aralık 2023 aralığında toplamda 1,08 milyon TRUMP token almak için 540 bin 700 USDT harcadı. Altcoin balinasının birim başına maliyeti 0,5 dolardı.

TRUMP temalı tokenların volatilitesi, hafta sonu Donald Trump’a karşı düzenlenen suikast girişiminden sonra arttı. CoinGecko verilerine göre TRUMP fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 7,5 düşmüş olsa da haftalık bazda yüzde 43,7 yükseldi.

PolitiFi alanındaki en büyük meme coinlerden biri olan TRUMP token’ın Donald Trump ile doğrudan bir balantısı bulunmuyor.

Bu işlemleri kimin yaptığı henüz bilinmiyor. Ancak TRUMP fiyatındaki yükselişi fırsat bilen yatırımcının yaklaşık 8,3 milyon dolar kazanç elde ettiği tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!